Hoț de motorină, prins de polițiștii din Ileanda

Bănuit că ar fi sustras peste 900 de litri de motorină din trei autoutilitare parcate, identificat și cercetat de polițiștii din Ileanda.

Joi, 31 august a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Ileanda au identificat și cercetat un bărbat de 24 de ani, din comuna Ileanda, județul Sălaj, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Ileanda îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 26 – 28 mai a.c., ar fi sustras 950 de litri de motorină din trei autoutilitare, aparținând unei societăți comerciale, parcate pe raza localității sălăjene Lozna, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit proprietarului, iar polițiștii din Jibou continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *