Dorin Tripon de la PSD este noul primar al Comunei Gârbou

După 24 de ani de domnie PNL la Gârbou, candidatul PSD reușește să câștige Primăria. O victorie importantă pentru PSD a fost înregistrată la alegerile locale în comuna Gârbou, unde candidatul social-democrat Dorin Tripon l-a învins pe primarul în funcție Alexandru Spătar de la PNL timp de șanse mandate.

Dorin Tripon a fost propunerea secretarului PSD, primarul Dan Ghiurco, cel care l-a și susținut puternic pe toată durata campaniei electorale.

Dorin Tripon PSD a câștigat alegerile cu un scor de 59,44% (570 voturi), în timp ce primarul în funcție Alexandru Spătar PNL a adunat doar 40,56% (389 voturi). Noul primar Dorin Tripon își va prelua mandatul după depunerea jurământului, undeva la începutul lunii octombrie.

„În primul rând, doresc să vă mulțumesc din suflet pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-ați acordat în această campanie. Victoria noastră este rezultatul eforturilor comune și al dorinței de a aduce o schimbare pozitivă în comuna noastră.
Le mulțumesc, de asemenea, și celor care nu m-au votat. Apreciez diversitatea opiniilor și sunt hotărât să fiu primarul tuturor, indiferent de opțiunile politice. Cred cu tărie că doar prin colaborare și respect reciproc vom putea construi un viitor mai bun pentru comuna Gârbou” – transmite noul primar al Comunei Gârbou, Tripon Dorin. 
La Consiliul Local Gârbou a câștigat tot PSD-ul cu 47,61% (449 voturi), urmat de PNL 37,96% (358 voturi) și AUR 5,83% (55 voturi). Alianța USR-PMP-Forța Dreptei nu a făcut pragul de 7%.
Noul Consiliu Local Gârbou va avea următoare componență, începând cu luna octombrie: PSD – 6 consilieri, PNL 4 consilieri, AUR 1 consilier. Cel mai probabil PSD va desemnat și noul viceprimar al comunei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *