Acces la sport pentru copiii din Jibou – în condiții optime, organizat, sub îndrumare și gratuit

Primăria Orașului Jibou relansează invitația pentru locuitorii orașului să îi orienteze pe copiii lor spre sport. Primăria are și dezvoltă într-un ritm alert facilități cu condiții la standarde deosebite, pe care le pune gratuit la dispoziție, astfel încât copiii din Jibou să poată fi activi, să se dezvolte sănătos și armonios.
Stadionul a avut parte de reamenajări consistente și este acum modernizat, mai primitor decât oricând. Sunt înscriși deja la CS Rapid Jibou 140 de copii, organizați în patru grupe de vârstă, care se pregătesc sub îndrumarea antrenorilor. Capacitatea este însă mai mare, așa că cei care doresc să își aducă copiii să facă sport în mod organizat, fie pentru sănătatea lor și întreținerea formei fizice, fie pentru a fi orientați spre performanță, trebuie doar să se adreseze organelor de conducere a clubului.
Veștile foarte bune sunt că în această vară CS Rapid Jibou devine Sport Club Orășenesc Jibou, pentru că suntem la un pas de o etapă înfloritoare pentru sportul de masă din Jibou. Cele două noi săli de sport care sunt în lucru în Jibou – sala multifuncțională de lângă stadion și cea de la Liceul Octavian Goga – și noul bazin de înot de tip didactic sunt aproape de finalizare și vor fi baza materială pentru mai bine de zece noi ramuri sportive, așa încât copiii din Jibou vor putea practica, pe lângă fotbal, și volei, handbal, tenis, baschet, înot etc. Totul în condiții optime, organizat, sub îndrumare și gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *