Accident rutier cu două victime între Var și Jibou

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 01.55, pe D.N. 1 H, între localitățile sălăjene Var și Jibou, un tânăr de 18 ani, din comuna Surduc, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Var-Jibou, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu care desparte cele două sensuri de deplasare, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Șimișna, județ Sălaj.

În urma accidentului rutier, două tinere de 25 și 21 de ani, ambele din comuna Șimișna, pasagere în cel de-al doilea autoturism, precum și un tânăr de 23 de ani, din comuna Gârbou, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii rutieri din Jibou continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *