Accident rutier cu o victimă in Archid

Luni, 11 decembrie a.c., la ora 13.50, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Archid, s-a produs un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că, un bărbat de 70 de ani, din localitatea Crasna, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul județean 110 A, în localitatea Archid, în împrejurări care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Zalău.

În urma accidentului, bărbatul de 42 de ani a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate medicală.

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *