Accident rutier grav în Agrij. Un tânăr cu dizabilități a ajuns la spital

Sâmbătă, 5 august, la ora 21.33, în localitatea sălăjeană Agrij, pe un sector de drum fără trotuar, un localnic de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturim pe direcția Răstolț-Agrij, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroșat și răsturnat un cărucior destinat transportului persoanelor cu dizabilități care se afla pe un podeț în fața unui imobil din localitate și în care se afla un tânăr de 15 ani, din localitatea Agrij.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior de polițiștii rutieri la domiciliul acestuia.

În jurul orei 23.25, în urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului rutier, tânărul de 15 ani a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *