Activitățile sportive în aer liber din Zalău, fotbal și patinaj, limitate la maxim 10 persoane

De mâine intră în vigoare restricțiile adoptate în cadrul ședinței extraordinare din 11 ianuarie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj.

Este vorba de Hotărârea nr. 2, prin care a fost actualizată lista localitaților din județul Sălaj, în care se impun măsuri de restricționare, fiind cuprins și Municipiul Zalău.

Măsurile prevăzute în Hotararea CJSU vor fi valabile începând cu data de 13.01.2021. Documentul poate fi consultat și pe site, accesând link-ul urmator: https://sj.prefectura.mai.gov.ro/…/Hot-CJSU-2-incidenta…

Astfel, cetățenii din Municipiul Zalău care doresc să practice activități sportive în aer liber precum minifotbal sau patinaj la patinoarul din parcarea Value Center Zalău, trebuie să fie atenți să nu depășească numărul de maxim 10 persoane, așa cum scrie în hotărârea de guvern.

În caz contrar administratorii acestor terenuri sportive sau a patinoarului riscă amenzi destul de consistente. Poliția are obligația ca în următoarele 14 zile, începând cu 13 ianuarie, să verifice dacă se respectă măsurile de restricție impuse pe perioada de pandemiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *