ALERTĂ ÎN SĂLAJ! MIRCEA MOCUT A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ

Este alertă în Sălaj. Autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani a dispărut fără urmă. Acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Poliția Română este în alertă și a cerut ajutorul cetățenilor. Cei care îl văd este rugați să anunțe imediat autoritățile.

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la dispariția lui Mocut Mircea Vasile, un bărbat în vârstă de 37 de ani. Se pare că la data de 22 august, în jurul orei 13:30 acesta a plecat în mod voluntar din Zalău către un loc necunoscut și nu s-a mai întors. Familia bărbatului a anunțat autoritățile.

Potrivit informațiilor primite de către autorități, semnalmentele bărbatului sunt: înălțime – 175cm, constituție atletica, părul de culoare blond, ochi verzi. De asemenea, bărbatul prezintă la mâna dreapta o infirmitate, în urma unui accident, motiv pentru care poarta haine cu mânecă lungă, pentru a o ascunde.

În momentul plecării acesta purta o bluză de trening de culoare albastră, prevăzută cu gluga și inscripția ADIDAS, o pereche de pantaloni de trening de culoare negri, o pereche de șlapi negri si transporta două sacoșe albe.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului este rugată să apeleze Serviciul Unic 112, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ce trebuie să faci dacă îl vezi pe Mocut Mircea Vasile. Este lege

Cine îl vede pe Mocut Mircea Vasile este rugat să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție, pentru a oferi toate detaliile către structurile competente. Procedura este prevăzută în Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

„În cazul identificării unei persoane majore cu privire la care a fost introdusă în SINS (Sistemul Informatic Național de Semnalări, n.a.) o semnalare din categoria celor prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. a), aceasta este informată despre existenţa semnalării şi i se solicită consimţământul cu privire la transmiterea informaţiilor privind adresa la care locuieşte către persoana care a sesizat dispariţia”, extras din Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *