Amenzi uriașe pentru cei care nu își fac contract de salubrizare cu Brantner

🟢Primăria Municipiului Zalău sprijină Societatea Brantner Environment SRL în activitatea de încheiere a contractelor de prestări servicii pentru salubrizare.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2006 – Legea serviciului de salubrizare a localităților, utilizatorii serviciului de salubrizare (persoanele fizice si juridice) au obligația de a încheia contracte de prestări servicii cu operatorul de salubrizare licențiat în aria de delegare respectivă. Refuzul utilizatorilor de a încheia contract constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.

Primăria Municipiului Zalău, împreună cu operatorul de salubrizare SC Brantner Environment SRL, au obligația să țină la zi evidența utilizatorilor cu și fără contract de prestări servicii. În urma verificărilor în teren, s-a constatat că un număr însemnat de utilizatori care beneficiază de serviciul de colectare nu dețin contract de prestare a serviciului.

‼️Astfel, aducem la cunoștința utilizatorilor care beneficiază de serviciul de colectare și nu au încheiat contract de prestare a serviciului până în data de ❗️15 august 2021, că va fi instituită, în baza Legii nr. 101/2006, o taxă specială, mai mare decât valoarea serviciilor prestate în baza contractelor direct încheiate între cetățeni cu operatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *