Antrenorul Cristian Lupuț rămâne și sezonul următor la SCM Zalău

SCM Zalău joacă acasă cu Victoria Carei ultimul meci din play out-ul LIgii a III-a. Meciul are o miză importantă, însă pentru echipa sătmăreană, care are nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare.

Chiar înaintea jocului de sâmbătă, SCM Zalău a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Cristian Lupuț, acesta urmând să rămână antrenorul echipei și-n sezonul viitor.

Cristian Lupuţ a ajuns în vara anului trecut la SCM Zalău şi a avut obiectiv promovarea în Liga a II-a. Însă, acest obiectiv a fost ratat, iar zălăuanii au evoluat doar în play-out, pentru al doilea an consecutiv. Prestaţiile echipei din a doua fază a campionatului se pare că au convins conducerea clubului SCM Zalău că bihoreanul Cristian Lupuţ este antrenorul potrivit pentru încă un sezon în Liga a III-a.

Cele două părţi au ajuns la un acord şi Cristian Lupuţ urmează să-şi prelungească contractul pentru încă un sezon, obiectivul echipei fiind același – promovarea în Liga a II-a.


Înainte să ajungă la SCM Zalău, Cristian Lupuţ a mai antrenat echipele: Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în Liga a II-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.