Ardealul Crișeni a câștigat trofeul AJF – Cupa Primăverii

Astăzi AJF Sălaj a organizat o nouă ediţie a Cupei Primăverii, turneu ajuns la ediţia a V-a.

Competiţia de 8 + 1, a fost organizată la baza sportivă Titan Arena și a prezentat mare interes în rândul echipelor din Liga a V-a, astfel că nu mai puţin de 18 formaţii din Seriile Est şi Vest se vor afla la start.

La competiţia rezervată echipelor din Liga a IV-a s-au înscris patru echipe. Ardealul Crişeni, AS Creaca Jac, AS Juniorii Ip şi FC Chieşd sunt cele patru formaţii au jucat în sistem fiecare cu fiecare, sâmbătă, 25 februarie.

Echipa Ardealul Crișeni, condusă de antrenorul Bode Mihai și conducătorul Florin Pop, a câștigat toate cele trei meciuri disputate și a bătut echipele cu același scor de 2-0.

Astfel că echipa de la Crișeni și-a adjudecat trofeul AJF Sălaj – Cupa Primăverii.

Cel mai bun portar și cel mai bun jucător al turneului sunt de la Ardealul Crișeni 

Pe lângă marele trofeu, Ardealul Crișeni a luat încă două trofee.

Notigan Adrian a luat titlul de cel mai bun portar al turneului, iar juniorul Csoknadi David cel mai bun jucător al turneului.


„Un turneu reușit. Am reușit să facem un antrenament bun. Ne bucuram ca AJF Sălaj organizează an de an Cupa Primăverii.

Băieții s-au mobilizat foarte bine. A fost un interes mare din partea jucătorilor pentru a începe cu dreptul pregătirea returului.

Va fi un retur probabil mult mai greu ca și turul, dar suntem concentrați și ne dorim sa avem rezultate cât mai bune”, ne-a declarat antrenorul echipei de la Crișeni, Mihai Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *