Asociația Tinerilor Sălăjeni au plantat 1000 de puieți în localitatea Var, orașul Jibou

Plantăm🌳 pentru viață, plantăm pentru viitorul copiilor noștri! 🌎

Plantarea unui copac poate părea un pas mic, însă la fel ca viața unui arbore efectele se vor resimți și vor fi pozitive de-a lungul a sute de ani.

Tinerii au avut azi o acțiune de împădurire 🌲🌳în localitatea Var, care are drept scop creșterea suprafețelor împădurite din arealul orașului Jibou. Împreună cu asociația TRH ADVENTURES ,tineri și voluntari de toate varstele, pe o vreme extraodinară de primăvară au reușit să umplem dealul și să planteze circa 1000 de puieți. 🌳🌲🌿

La eveniment au participat viceprimarul Orașului Jibou, Vlad Pașcalău, consilieri locali, împreună cu foarte mulți tineri din Jibou, Zalău și comunele limitrofe.

„În felul acesta dorim să conștientizam oamenii să acorde atenție cuvenită naturii, să o protejam și s-o prezervăm pentru copilașii care azi au plantat copaci alături de noi.

Vă mulțumim 🙏pentru implicare și pentru simțul civic de care dați dovadă tuturor celor care ați participat la această acțiune, demonstrând astfel că vă pasă de mediul în care trăim!”, transmit reprezentanții Asociației Tinerilor Sălăjeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *