Asocierea de firme turcești condusă de MAKYOL a câștigat licitația de autostradă cu Tunelul Meseș

Asocierea condusă de constructorii turci MAKYOL Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.S. a câștigat contractul uriaș licitat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (CNAIR) pentru un segment din Autostrada Transilvania, arată sursele Gândul. Pentru această lucrare a depus ofertă și asocierea condusă de o firmă – fanion al omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, care este încă pe primul loc în clasamentul constructorilor de autostrăzi și drumuri expres din România.

Astfel, compania turcă, aflată pe locul secund în topul celor mai mari constructori de autostrăzi și drumuri expres din România „bate” în această cursă familia Umbrărescu, mai exact firma UMB, din fruntea clasamentului, atât din punctul de vedere al kilometrilor contractați, dar și a sumelor din spatele contractelor, așa cum arată datele agregate de Asociația Pro Infrastructura.

2 thoughts on “Asocierea de firme turcești condusă de MAKYOL a câștigat licitația de autostradă cu Tunelul Meseș

  1. Cu tot respectul pentru dl, Umbrarescu cred că e mai bine așa dacă mă gandesc la termenul de execuție deoarece dansul are multe loturi care trebuiesc finalizate la timp Lucrarile la acest lot va lega însfarșit A3 de vamă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *