Asocierea Instal Ros-CleanMan respectă cu strictețe măsurile de prevenire şi combatere COVID-19

Gestiunea corectă a deșeurilor rămâne vitală în contextul pandemiei COVID 19, iar cum tratăm deșeurile în această perioadă, noi, cetățenii, este o responsabilitate și mai mare!
Asocierea Instal Ros – CleanMan s-a aliniat imediat la măsurile de prevenire şi combatere COVID -19 și vă rugăm să ne urmați exemplul prin dezinfectarea recipienţilor folosiţi de dumneavoastră la precolectarea deşeurilor.
Deșeurile produse de populație în locuințele în care nu există subiecți pozitivi COVID-19 și care nu se află în izolare sau carantină se colectează selectiv!
Pentru locuințele în care NU există subiecți testați pozitiv sau în carantină obligatorie, se păstrează procedurile existente în vigoare, fără a întrerupe colectarea separată a deșeurilor.
Șervețelele, mănușile sau măștile de unică folosință vor fi depozitate în saci închiși ermetic, în pubela pentru deșeuri menajere, NU în pubela destinată materialelor reciclabile. Acestea nu sunt deşeuri reciclabile si nu pot fi sortate, tocmai pentru că ar putea fi contaminate.
FII RESPONSABIL! Nu transforma deșeurile prost gestionate în focare de infecții!

Campanie de informare destinată beneficiarilor din CT 2 Sălaj

RESPECTAȚI DISTANȚA SOCIALĂ! Purtați mască! În vederea prevenirii răspândirii COVID-19, vă rugăm să respectați măsurile de distanţare socială şi NU intrați în contact cu angajaţii operatorului de colectare a deșeurilor.
Pentru a fi în contact cu noi, folosiți pagina oficială de Facebook – Colectare selectivă Sălaj, site-ul web www.colectareselectiva-salaj.ro, sau sunați la Instal Ros: 0728877963.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *