ATENȚIE ȘOFERI ! Starea tehnică a vehiculelor, verificată de polițiștii rutieri

Miercuri și joi, 10-11 noimebrie, polițiștii rutieri sălăjeni împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român-Sălaj au verificat starea tehnică a autovehiculelor, aplicând 260 de sacțiuni contravenționale.

În acțiune au fost angrenați 27 de polițiști rutieri și 4 specialiști R.A.R.

În cele două zile, polițiștii au aplicat 260 de sancțiuni contravenționale, au reținut în vederea suspendării 10 permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost indisponibilizate 4 autovehicule și s-au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, la data de 11 noiembrie a.c., ora 11:30,  polițiștii rutieri din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ileanda au depsitat în trafic, pe Drumul Județean 108S, în localitatea Șimișna, un moped neînregistrat condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Șimișna.

Întrucât conducătorul mopedului emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că, bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat, conducere sub influența alcoolului și cu permisul suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *