Aurel Bican – noul consilier municipal PNL

Aurel Mircea Bican este, începând cu data de 29 februarie, noul consilier local al municipiului Zalău din partea Partidului Național Liberal. Domnul Bican a depus jurământul în ședința Consiliului Local de ieri, preluând astfel mandatul pentru noua funcție administrativă.
Aurel Bican este în prezent șef al Secției de Drumuri Naționale Zalău din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Acesta are experiență profesională în administrația publică ocupând, în perioada 2010-2018, funcția de director general al Serviciului de Administrare a Domeniului Public Zalău.
Aurel Bican este de profesie inginer, absolvent de studii postuniversitare în Ingineria circulației rutiere, având și diplomă de masterand în Managementul financiar, contabil și juridic al firmei.
Locul de consilier local a rămas vacant odată cu numirea domnului Gheorghe Bancea în funcția de subprefect al județului Sălaj.
„Echipa PNL îi mulțumește pentru întreaga activitate depusă în calitate de consilier municipal. Totodată, urează mult succes ambilor colegi și cât mai multe reușite în continuare!”, transmite PNL Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *