Av. Bogdan ILEA cooptat în echipa de conducere a Societății de Avocatură Popescu & Asociații

Popescu & Asociații are plăcerea de a anunța cooptarea Dlui Av. Bogdan ILEA în echipa de profesioniști renumiți ai firmei începând cu luna iulie 2024. Av. Bogdan ILEA va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs, poziție din care va aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea și consolidarea acestei arii de practică, esențiale pentru clienții Popescu & Asociații.

Av. Bogdan ILEA este recunoscut pentru competențele sale juridice solide, fiind apreciat pentru profesionalismul și dedicarea sa. În calitate de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției a avut un rol esențial în conturarea reformei juridice, fiind recunoscut, de asemenea, pentru rezultatele remarcabile obținute în proiecte complexe și strategice. Mandatul său a fost caracterizat de un angajament ferm de a spori eficiența și transparența sistemului judiciar, iar viziunea sa este marcată de colaborarea cu diverse instituții pentru a promova un sistem juridic mai echitabil.

Totodată, Av. Bogdan ILEA a condus Direcția de avizare a actelor normative în cadrul Ministerului Justiției, asigurând securitatea juridică a Guvernului României prin avizarea tuturor actelor normative asumate în ședințele Guvernului, în conformitate cu prevederile constituționale și legale. Astfel, el a reprezentat Ministerul Justiției în numeroase ședințe de Guvern și a avizat mii de acte normative: Legi, Ordonanțe de Urgență, Ordonanțe de Guvern, Hotărâri de Guvern și puncte de vedere emise, către Curtea Constituțională a României, pe diverse teme.

Datorită acestei bogate expertize și a experienței vaste în domeniul legislativ, Av. Bogdan ILEA va avea un rol crucial în consolidarea practicii de Regulatory Affairs, aducând o valoare incontestabilă clienților Popescu & Asociații.

De-a lungul carierei sale de până acum, Av. Bogdan ILEA a dus la bun sfârșit multiple atribuții dificile și complexe precum negocierea bugetului Ministerului Justiției, demonstrând astfel competențele de negociator și strateg în același timp, sau coordonarea, timp de trei ani, a activității Administrației Naționale a Penitenciarelor – un sistem complex, atât prin importanța misiunii sale, cât și din perspectiva angrenajelor pe care le deține.

Av. Bogdan ILEA a coordonat cu succes echipa responsabilă de relația cu Banca Mondială, demonstrând simultan competențe remarcabile în gestionarea proiectului “Cartierul pentru Justiție”, un obiectiv major de investiții care va crea condițiile optime pentru desfășurarea activității instituțiilor din cadrul sistemului judiciar localizate în București, un proiect ce a înregistrat progrese semnificative pe durata mandatului său. Astfel, contribuția sa a fost esențială în dezvoltarea și implementarea unor inițiative importante pentru Ministerul Justiției și Guvernul României, numărându-se printre puținii avocați care au obținut soluții în favoarea Guvernului țării noastre.

„Îmi exprim entuziasmul de a mă alătura echipei Popescu & Asociații. Împărtășim aceleași valori și viziuni în ceea ce privește practica juridică, iar experiența mea va completa competențele existente ale echipei. Astfel, împreună, vom putea oferi în continuare clienților soluții juridice inovatoare și de înaltă calitate.” a declarat Av. Bogdan ILEA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *