Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj

Astăzi, 01 august 2022, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj a avut loc ceremonia de avansare în gradul următor a cadrelor militare care îndeplinesc stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare.
Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de prețuire a efortului constant și a devotamentului față de arma din care face parte, precum și un impuls de energie pozitivă și determinare pentru viitor.
Tot în cadrul acestei activități, cu ocazia trecerii în rezervă, colegul nostru plt.adj. (r) Ciurean Sorinel-Dinu a primit o plachetă de onoare și o diplomă de excelenă, pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul unității noastre.
În cadrul aceleiași activități, colectivul inspectoratului i-a urat „Bun venit!” domnului cpt. Catană Remus-Mădălin, care începând de astăzi s-a alăturat cadrelor jandarmeriei sălăjene.
Colegilor avansați în gradul următor le transmitem cele mai frumoase gânduri împreună cu îndemnul de a sluji patria cu devotament și de a fi permanent în slujba comunității, colegului nostru plt.adj. (r) Ciurean Sorinel-Dinu, trecut în rezervă, îi urăm multă sănătate, multe bucurii şi o pensie cât mai îndelungată, iar noului nostru coleg, cpt. Catană Remus-Mădălin, mult succes în carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *