Avocatul Călin Tulbure acuză PNL Șimleu de practici „neortodoxe” înainte de campania electorală

Singurul candidat independent la Primăria Șimleu Silvaniei, avocatul Călin Tulbure, iese la „atac” și acuză PNL-ul că a „furat” startul în campania electorală și joacă chiar „murdar”.

Independetul Tulbure susține într-o postare pe Facebook că în Șimleu au apărut afișe electorale cu candidatul PNL, Mihai Lazăr, ceea ce este ilegal, dar mai spune și faptul că administrația publică locală a devenit brusc harnică și face lucrări de înfrumusețare, curăță râul Crasna, planează flori, etc. Totul pentru a fura ochiul cetățenilor în prag de alegeri.

„Sunt Calin Tulbure si mă interesează soarta orasului meu natal.Vreau ca acest oraș să fie condus de oameni care au respect față de lege. Văd in oraș afișe electorale (nr. cu candidatul PNL), care nu respectă legea,încă nu suntem in campanie electorala.

Vad un dispreț față de locuitori acestui oraș. Văd afirmații „pentru viitor”,le-am văzut și in septembrie „continuăm împreună „și concluzionez .”.continuăm împreună pentru viitor”.

Păcat ca echipa continuatoare s-a dizolvat, pe la alte case…sau cine știe.,probabil nu. Consider că respectarea legii de către fiecare candidat la primarie reprezintă examenul principal, de maturitate și incredere pe care trebuie sa îl treacă fiecare candidat. Daca încă din acest moment candidatii încalcă legea atunci așa se va merge in continuare.

E valabil și pentru pliante de sarbatori sau alte activitati care se fac numai in preajma alegerilor,curățat malul Crasnei,plantat pomi,curățat dealul ,etc.

Cred că alegatorii din Simleu au dobîndit o maturitate politică si sunt sătui până peste cap de aceste gesturi”, scrie pe Facebook, candidatul independent Călin Tulbure, avocat de profesie.


Alegerile locale pentru funcția de primar al Orașului Șimelu Silvaniei au fost stabilite de Guvern pentru data de 27 iunie

Până în prezent și-au anunțat candidatura Mihai Lazăr de la PNL, Romeo Sabou de la PSD și Călin Tulbure indepedent. USR Sălaj urmează să stabilească candidatul dintre Bob Virgil și Mihai Oprea. UDMR încă nu a luat o decizie clară dacă își va desemna un candidat propriu. Alte partide care și-ar dori să aibă candidat la Șimleu dar nu au anunțat încă pe nimeni sunt PNȚCD și AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *