Banca Comercială Română deschide în Zalău o nouă unitate pe modelul centrelor de dialog financiar

  • Noua unitate se află pe strada Simion-Oros, nr.4, în Zalău și dispune de echipamente multifuncționale accesibile non-stop.
  • Noul spațiu BCR impresionează prin infrastructură și design și le oferă clienților o experiență bancară diferită.
  • Spațiul încurajează dialogul în baza principiilor de educație financiară, pornind de la diagnosticul bugetului personal, până la consilierea personalizată privind obiectivele și planurile de viață și modul cum acestea pot fi atinse prin servicii și produse bancare.

Zalău, 10 august 2022 – Banca Comercială Română (BCR) își consolidează prezența în județul Sălaj prin inaugurarea unei unități noi în Zalău. Noul spațiu este creat pe baza unui model ce transformă agenția bancară într-un centru de dialog financiar pentru angajații și clienții BCR.

Într-un spațiu de aproximativ 400 mp, BCR pune la dispoziția clienților o zonă de recepție, o zonă de consiliere informală, 3 casierii, 6 săli dedicate întâlnirilor, 4 zone pentru discuții informale și oferă angajaților săi o zonă de Back Office cu 4 săli. De asemenea, noua sucursală beneficiază de o zonă Self Service 24 Banking, cu două ATM-uri și două echipamente multifuncționale, care sunt disponibile non-stop pentru clienții care vor să efectueze tranzacții și în afara programului băncii. Echipamentele permit o gamă largă de operațiuni precum retrageri și depuneri numerar, schimb valutar, plata facturilor și plata ratelor.

Amenajarea noii unități BCR are la bază un model de concept inovator, ce încurajează comunicarea bancară. Scopul noului spațiu este dezvoltarea unui dialog mai apropiat cu fiecare client, bazat pe principiile educației financiare. Astfel, clienții BCR care vor păși în noua unitate din Zalău se vor bucura de o experiență bancară la standarde înalte, generată, în primul rând, de sprijinul personalizat, de consilierea pentru alegeri financiare inteligente, precum și de infrastructura disponibilă și mediul ambiental.

„Anunțul deschiderii unei noi unități BCR în Zalău, după modelul inovator al centrelor de dialog financiar, este cu atât mai important pentru noi, cu cât orașul este unul dintre cele mai dinamice orașe pentru prezența teritorială a băncii noastre. Pregătirea colegilor noștri și noile tehnologii pe care le folosim ne aduc constant cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului BCR de a oferi consiliere personalizată și o experiență bancară completă. Suntem aici ca să ne ajutăm clienții să-și evalueze corect capacitățile financiare și să încurajăm dialogul financiar, cu sfaturi personalizate, bazate pe venitul, stilul de viață și obiectivele individuale, dar și pe contextul de piață. Iar noul spațiu BCR din Zalău ne oferă cadrul perfect pentru a discuta despre alegerile financiare inteligente și cum facem să ne îmbunătățim sănătatea finaciară pe termen lung”, a declarat Marina Roman, Director Zonal Retail, BCR.

Dezvoltarea noii unități a fost bazată și pe recomandările și sugestiile oferite de clienți, cu scopul de a îndeplini  cât mai îndeaproape nevoile și dorințele acestora. Noua unitate BCR se află pe strada Simion-Oros (1885-1972), nr.4, Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *