Bărbat reținut după ce a distruc trei aparate de păcănele din Sărmășag

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag au fost sesizați în urma unui apel primit prin 112 de la o femeie din Sărmășag, cu privire la faptul că, un localnic de 46 de ani, în timp ce se afla în incinta unui local de pe strada Gării din localitatea Sărmășag, ar fi distrus ecranul unui aparat de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.000 de lei.

Totodată, în aceeași seară, în jurul orei 22.00, polițiștii din Sărmășag au fost sesizați printr-o plângere depusă de aceeași femeie, prin care aceasta sesiza că, bărbatul de 46 de ani, în timp ce se afla în incinta aceluiași local din localitate, nemulțumit de faptul că nu a reușit să câștige, ar fi distrus prin lovirea cu un scaun, ecranul unui alt aparat de jocuri de noroc, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.000 de lei.

De asemenea, sâmbătă, 6 aprilie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag au fost sesizați de angajata unui alt local din Sărmășag, că același bărbat ar fi distrus un aparat de jocuri de noroc din incinta localului, cauzând un prejudiciu de 2.500 de lei.

Bărbatul de 46 de ani mai este cercetat penal de polițiștii din Sărmășag, în alte două dosare, pentru comiterea a două infracțiuni de furt în cursul lunii ianuarie a.c., respectiv în cursul lunii martie a.c..

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de acesta, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

La data de 6 aprilie a.c., față de bărbatul în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Sărmășag continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *