Bătaie în fața unei firme din Gâlgău Almașului. Agresorul a fost reținut de Poliție


Astăzi, 7 iulie a.c., la ora 02.00, în urma administrării probatoriului, polițiștii Postului de Poliție Bălan au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de un bărbat de 28 de ani, din comuna sălăjeană Bălan, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Bălan îl bănuiesc pe acesta că, la data de 6 iulie a.c., în jurul orei 22.00, în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale din localitatea sălăjeană Gâlgău Almașului, ar fi agresat fizic un bărbat de 40 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Jibou cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Postului de Poliție Bălan continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului de 28 de ani.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *