Biserica Ortodoxă din Ciumărna, reabilitată cu 2,7 mil. lei de la CNI București

Luni, 21 august, Adrian Ioan Veştea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, s-a aflat în județul #Sălaj, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale din județ și a semnat contracte de finanțare prin Programul național construcții de interes public și social, derulat de Compania Națională de Investiții (#CNI), și prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

În comuna Românași spre exemplu, CNI va finanța reabilitarea Bisericii Ortodoxe Ciumărna, valoarea contractului de finanțare fiind de 2.763.380,36 de lei, iar durata de execuție a lucrărilor este estimată la 15 luni, dintre care 3 luni sunt dedicate activității de proiectare.

2 thoughts on “Biserica Ortodoxă din Ciumărna, reabilitată cu 2,7 mil. lei de la CNI București

  1. In numele locuitorilor din satul Ciumarna, multumim domnului primar Buda Ioan, pentru sprijinul primit in acordarea fondurilor banesti, atat de necesare reabilitarii bisericii. Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere de munca sa realizeze si alte obiective printre care : canalizarea, rebilitarea strazii principale din localitate si nu in ultimul rand introducerea gazului metan, pentru care a primit deja o parte din fonduri. Noi cetatenii ne mandrim cu un asemnea gospodar bun si un primar de succes, pentru care rezultatele vorbesc de la sine.

  2. Felicitarile si multumirile noastre Domnului Primar Ioan Buda pentru inplicarea personala la restaurarea si reabilitarea acestui lăcaș de cult istoric in care am avut sansa sa fiu si eu in urma cu 80 de ani botezat.
    Cu stima si respect.
    Ghiurutan Iacob

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *