Bogdan Oltean a picat examenul pentru șefia Poliției Mun. Zalău cu nota 4,79

Postul de șef al Poliției Municipiului Zalău, la fel cu cel de adjunct, sunt în acest moment ocupate în mod interimar, prin delegări, doar pentru o perioadă determinată. Șeful interimar al Poliției Zalău este Bogdan Oltean, iar adjunct interimar este Larion Ciprian.

Recent, a avut loc concursul pentru șefia Poliției Municipiului, iar printre cei trei candidați înscriși a fost și comisarul-șef de poliție Bogdan Oltean.

Concursul propriu-zis a avut loc pe data de 20 iunie şi a constat doar într-o singură probă  – Interviu pe subiecte profesionale (funcții conducere polițiști). Vreme de 4 ore, de la 12.00 până la 16.00, candidaţii au fost tot intervievaţi. Lucruri grele, ce mai tura-vura.

Pentru curiozitatea cititorilor expunem câteva doar dintre cerințele postului de comandant scos la concurs (printre altele):

  • gradul profesional: minim inspector principal de politie
  • pregătire de bază: – studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă
  • să dețină permis de conducere categoria B
  • vechime în muncă/din care în MAI: minim 3 ani în MAI
  • vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs: – 3 ani în specialitatea structurii.

La acest concurs s-au înscris trei candidați, care au fost validați ca să participe la competiție, dintre care unul nici nu s-a mai prezentat la Proba-Interviu.

Nota minimă pentru câștigarea concursului este 7.00.

Cei doi candidați rămași în cursă, în urma rezultatelor obținute, au picat examenul, unul cu nota 6,38, celălalt cu 4,79.

Toată suflarea din Zalău se întreabă cine sunt cei doi polițiști care au picat concursul, deși constatăm că unul dintre candidați a fost foarte aproape și i-au lipsit câteva zeci de sutimi pentru a câștiga cea mai înaltă funcție din Poliția Zalău.

Șeful interimar al Poliției Zalău, nota 4,79 la concurs

Comisarul-șef de poliție Bogdan Oltean, actual șef interimar al Poliției Municipale Zalău, a reușit contraperformanța de a obține nota 4,79 la acest concurs pentru postul de conducere pe care îl ocupă. Tot Bogdan Oltean a mai participat la un concurs pentru funția de adjunct al șefului Poliției Municipale Zalău, unde la fel a fost învins de un alt coleg polițist.

Bogdan Oltean ocupă de ani buni funcția de șef Birou Rutieră din cadrul Poliției Mun. Zalău, post ocupat în urma câștigării unui concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *