Bogya Anna a demisionat din funcția de secretar de stat în Cancelaria vicepremierului Kelemen Hunor

 

Sălăjeanca Bogya Anna, fostă președintă a Organizației de Tineret UDMR Sălaj și-a anunțat demisia din funcția de secretar de stat în Cancelaria vicepremierului Kelemen Hunor. Bogya Anna a lucrat doi ani și jumătate în Guvern. Este soția fostului primar din Crasna, Bogya Miklos și au împreună două fetițe.

Înainte de a lucra în Guvern, Bogya Anna a lucrat ca și consilier la GAL Valea Barcăului, dar și la UDMR Cluj.


📍 O etapă din viața mea politică și profesională se încheie acum.

S-au întâmplat multe în ultimii 2️⃣ ani și jumătate. Printre altele am lucrat la strategii naționale, am introdus măsuri de ajutor pentru familii, tineri, vârstnici și antreprenori, am ajutat comunitățile locale și am susținut primăriile. Pe scurt, cu colegii mei din UDMR, am guvernat responsabil, profesionist, transparent și predictibil pentru comunitate.

🫵 Au fost succese, dar au fost și situații foarte dificile. Am experimentat și am învățat foarte multe în această perioadă. Pentru toate acestea sunt foarte recunoscătoare. A fost o onoare să lucrez pentru comunitatea noastră, pentru maghiarii din România, de aici din București.

🤝 Mulțumesc UDMR-ului pentru oportunitate, Conferinței Tinerilor Maghiari din România (MIÉRT) pentru că a avut încredere în mine și m-a recomandat ca secretar de stat. Mulțumesc miniștrilor și colegilor mei secretari de stat pentru ajutorul acordat și profesionalism, colegilor mei pentru munca depusă. Familiei mele sunt cea mai recunoscătoare pentru răbdarea și dragostea necondiționată, cu care m-au susținut tot timpul.

Într-un mod diferit voi continua munca pentru comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *