Business Forum aduce la Zalău trei miniștrii și antreprenori din 6 județe

Miniștrii economiei, cercetării și energiei figurează pe agenda celei mai mari conferințe de business organizate vreodată în județul Sălaj.

Business Forum Nord-Vest (BFNV) este inițiat de Organizația Patronilor Sălaj (OPS), având ca parteneri Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (AEGR-RNV), Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare, Federația Patronilor Bihor.

Evenimentul din 16 februarie, de la complexul Brilliant Parc, include un dialog al oficialităților cu mediul de business, alocuțiunile invitaților, o sesiune de networking. În cadrul BFNV cei prezenți se întâlnesc cu reprezentanții autorităților publice naționale, regionale, locale și află implicarea și colaborarea acestora cu mediul antreprenorial, precum și de cunoaște mai bine potențialul economic din RNV.

Principalii invitați sunt ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului – Ștefan Oprea, ministrul energiei – Sebastian Burduja, ministrul cercetării, inovării și digitalizării – Bogdan-Gruia Ivan, dar și Mihai Daraban – președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Ioan Lucian – președintele UNPR.

Vor mai participa prefecți, președinți de Consilii Județene, primari din cele 6 județe din Regiunea Nord-Vest a României.

Temele dezbătute vor fi bunăstarea antreprenorilor români între business-ul propriu și investițiile la bursă; relaționarea ariilor de business; managementul precis și eficient; educarea și formarea elitelor societății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *