Camera de Comerț și Industrie Sălaj – Topul firmelor 2020 ediția a XXVII-a

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Sălaj, Paul Morar a realizat și în acest an „Topul Judeţean al firmelor din judeţul Sălaj” – ediția a XXVII – a. Este vorba despre o clasificare a celor a celor mai bune firme din județ care activează în mai multe domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech, Industrie, Agricultură, Silvicultură, Pescuit, Construcţii, Servicii și Comerţ Turism. În acest an, în județul Sălaj, au obținut premiul I 454 de firme, din totalul celor peste 36.000 de firme care își desfășoară activitatea în cele mai diverse domenii.

Printre cele peste 450 de firme de top din județ, care s-au făcut  remarcate în acest an prin activitatea și performanțe realizate amintim: S.C. West Oil S.R.L., Clio S.R.L, Tur Cento Trans S.R.L., Valen Est Industries S.R.L., Silcotub S.A., Boglar Champ S.R.L., Rom Dinarom S.R.L., Winding & Production S.R.L., Granital B&B S.R.L., Euro-Activ S.R.L., Multicom S.R.L., Divers Taxi S.R.L., Pif Cars S.R.L., Zamfira Com S.R.L., Conti S.R.L., Panorama S.R.L., Gama Tour S.R.L. și multe altele.

“Topul judeţean al firmelor – Sălaj 2020” a fost realizat în baza prevederilor metodologiei unice, aprobată de conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR). Conform metodologiei, sunt admise entitățile care sunt comercianți conform legii și îndeplinesc simultan următoarele condiții referitoare la datele din bilanțul depus pentru anul anterior: profit din exploatare pozitiv, cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și minim 250.000 de lei în cazul celorlalte entități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *