Campania umanitară „Dar din dar se face rai” coordonată de preotul Marius Nemeș a ajuns la Centrul de bătrâni din Sfăraș

Preotul ortodox Marius Nemeș a fost sâmbăta 9 decembrie cu două mașini pline de alimente pe care le-a dăruit Centrului de bătrâni din localitatea Sfăraș, unde își trăiesc bâtrănețea 38 de persoane.

Având în vedere că suntem în Postul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, părintele Marius Nemeș, cunoscut pentru implicarea în activitățile filantropice, a demarat recent campania umanitară „Dar din dar se face rai” și îndeamnă oamenii să fie milostivi cu semeni lor.

„Am inițiat campania umanitară: „Dar din dar se face rai” anul acesta fiind și anul omagial al pastorației persoanelor vârstnice, îndemnându-ne, astfel să reflectăm asupra grijii pe care Biserica o are față de toate generațiile, deci inclusiv față de bătrâni ca să aducem un strop de bucurie acestor persoane vulnerabile.
Cu multă bucurie, vă îmbrățișez părintește și vă împărtășesc binecuvântarea apostolică: „Harul Domnului nostru Iisus Hristos și dragostea lui Dumnezeu Tatăl și împărtășirea Sfântul Duh, să fie cu voi cu toți!”. Sărbători binecuvântate tuturor!”, transmite preotul ortodox Marius Nemeș. 

Deasemnea reamintim faptul că preotul Marius Nemeș a fost primul preot din judetul Sălaj care a fost cu șapte mașini, o dubă și o camionetă pline cu alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte noi pe care le-a donat refugiaților ucrainieni la Sighetul Marmației, la momentul când a izbucnit razboiul împotriva Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *