Caragiale fără vârstă – spectacol de teatru, la Zalău

Marți, 31 august, începând cu ora 18.00, în sala de spectacole din Clădirea Transilvania Zalău va avea loc spectacolul de teatru de revistă ✅Caragiale fără vârstă, oferit de Centrul Cultural Carei. Alături de momentele și schițele lui I.L. Caragiale, mai mult sau mai puțin cunoscute, vor fi prezentate momente muzicale savuroase din perioada 1900 (epoca lui Caragiale).
Prețul unui bilet este 5 lei.
……………………………………………….
Proiectul Caragiale fără vârstă s-a născut în 2016, la Carei, mai întâi din dorința de a-l comemora pe cel mai mare dramaturg român prin umorul său caracteristic și mai apoi, pentru a demonstra cât de actual este în continuare. De la an la an, teatrul de revistă s-a dovedit a fi o rețetă de succes astfel încât Caragiale fără vârstă a ajuns să fie un brand în sine, pe plan local.
Acum, bine crescut, spectacolul nostru pornește la drum! Zalăul este primul oraș din micul turneu pe care îl vom face în județele Satu Mare și Sălaj. Copiii și tinerii îl vor întâlni, în spectacolul nostru, pe nea Iancu mai accesibil, iar adulții un nea Iancu inedit. Invităm, așadar, toți iubitorii de teatru, muzică și dans să petreacă alături noi o seară agreabilă și plină de învățăminte. Vă rugăm să poftiți! – Centrul Cultural Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.