Ce familie frumoasă are Cosmin Seleși! Cum arată soția și copiii lui

Partenera de viață a lui Cosmin Seleși, Irina, este o prezență discretă, în ciuda celebrității prezentatorului tv.

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar și unul dintre cei mai carismatici și mai simpatici prezentatori tv. Celebrul prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva este mereu în atenția fanilor, dar puțini sunt cei care știu detalii despre viața sa privată.

Actorul formează o frumoasă familie cu Irina, soția sa, pe care a cunoscut-o în urmă cu doisprezece ani, în trafic, în zona Magheru, din Capitală.

Cum arată soția lui Cosmin Seleși

Irina are 34 de ani și este make-up artist de meserie. Dacă în trecut lucra la o companie aeriană, aceasta a făcut parte și din echipa de make-up a emisiunii Te cunosc de undeva. A realizat cele mai spectaculoase transformări pentru concurenți. Extrem de talentată, soția lui Cosmin a impresionat de fiecare dată cu talentul său în materie de deghizări.

Copiii lui Cosmin Seleși sunt adorabili

Irina și Cosmin au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel, Ana Ilinca și Tudor Nicolae, iar imaginile cu ei sunt admirate și apreciate de fani ori de câte ori prezentatorul tv publică fotografii cu ei pe contul de Instagram.

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *