Ceapa și pălinca produse în Pericei, daruri oferite Regelui Charles

Alexandru Tătar, cunoscut și ca „Sandu de la Pericei”, s-a dus și de această dată să-l întâlnească pe Regele Charles, aflat în vacanță în România, la moşia din Valea Zălanului, din judeţul Covasna.

El i-a dus monarhului britanic mai multe cadouri, printre care un butoiaș din lemn și o sticlă de pălincă de pere. „Minunat!”, a exclamat râzând Regele Charles când a văzut pălinca. „E de pere?”, a întrebat el în engleză, iar Sandu i-a răspuns „Da!”, în română.

„Ai mai fost aici, îmi amintesc”, a mai spus suveranul, potrivit site-ului stirileprotv.ro, care a publicat și o filmare cu interacțiunea dintre cei doi.

După scurtul dialog, producătorul de pălincă, stabilit în Oradea, a încălcat protocolul regal și l-a îmbrățișat și pupat de suveranul Marii Britanii, care a părut surprins pentru un scurt moment de gestul hotărât al lui Sandu de la Pericei, dar apoi a acceptat îmbrățișarea râzând.

„Este minunat să-i vezi pe toți acești oameni amabili”, le-a spus apoi regele jurnaliștilor care s-au dus în Valea Zălanului.

Sandu de la Pericei i-a mai dus și în trecut pălincă și alte cadouri pe atunci Prințului Charles, în timpul vizitelor sale în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *