Cei 80 de liberali ai PNL Sălaj îl susțin pe Florin Cîțu la Congresul de sâmbătă

🟡🔵” Suntem alături de Florin Cîțu la congresul PNL de sâmbătă!”, transmite președintele PNL Sălaj, ministrul Lucian Bode.

Partidul are nevoie în fruntea lui de un bun economist și de un om hotărât să-și folosească toată energia pentru succesul guvernării. Florin Cîțu are calitățile necesare pentru a fi președintele PNL: e om de viziune și om de echipă, e un lider echilibrat și unificator, înțelege nevoia parteneriatului dintre partid și președintele României.

✅ Victorie pentru Florin Cîțu, victorie pentru PNL.

Aproximativ 80 de delegați din PNL Sălaj participă la Congresul din 25 septembrie printre care toți primarii PNL, toți viceprimarii, toți președinții de organizații, parlamentari, consilieri județeni, consilieri municipali, președinții organizații OFL, TNL, OPL, liderul Aleșilor Locali, cei doi prim-vicepreședinți-Dinu-Iancu Sălăjanu și Virgil Țurcaș, secretarul de stat Bogdan Ilea, sefi de instituții publice.

„Noi ne prezentam cu încredere la acest congres alături de ministrul Lucian Bode și ne regăsim in echipa lui Florin Cîţu majoritatea dintre noi și suntem siguri ca va fi echipa câștigătoare.

Suntem onorați ca in echipa lui Florin Cîţu, Lucian Bode are toată susținerea noastră pentru a fi ales in funcția de prim-vicepreședinte la nivel național.

De-a lungul carierei sale de politician Lucian Bode a demonstrat că este capabil să ocupe funcții înalte atât in partid, cat si in Guvern, unde a realizat foarte multe lucruri bune pentru județul Sălaj și pentru țară”, transmite liderul aleșilor locali PNL, primarul Roșan Ioan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *