Cei mai puternici primari din PSD Sălaj și-au dat mâna| Dan Ghiurco îl susține pe Ionel Ciunt

Cei mai importanți lideri din PSD Sălaj, primarul orașului Jibou, ing. Dan Ghiurco și primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, și-au dat „oficial” mâna, astfel că la alegerile din noiembrie Ionel Ciunt are asigurat un nou mandat la conducerea partidului.

Ionel Ciunt a avut susținerea organizației PSD Jibou și a primarului Dan Ghiurco și la alegerile din partid din 2020. Atunci pentru funcţia de preşedinte au candidat Ionel Ciunt şi fostul prefect, Florin Florian.

Datorită susținerii masive a primarului Dan Ghirco, primarul Ionel Ciunt a câștigat detașat președinția PSD Sălaj cu 62 voturi. Florin Florian a obținut în 2020 doar 44 de voturi.

Deși există zvonuri neadevărate cum că liderul PSD Jibou, Dan Ghiurco ar fi un contracandidat al lui Ionel Ciunt la șefia partidului, acesta infirmă și își arată public susținerea față de primarul Zalăului.

„Dezmint cu tărie această manipulare ieftină venită din interiorul partidului, asumându-mi parteneriatul cu președintele partidului Ionel Ciunt, pe care îl asigur de toată susținerea mea și a organizației PSD Jibou, pentru un nou mandat de președinte al PSD Sălaj”, ne-a declarat primarul Dan Ghiurco, liderul PSD Jibou. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.