Cetățean turc, căutat de autoritățile germane pentru comiterea unor fapte cu violență, depistat și încarcerat de polițiștii sălăjeni

Joi, 19 ianuarie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat un bărbat de 55 de ani, cetățean turc.

Autoritățile judiciare germane au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea pe teritoriul Germaniei a unor fapte cu violență.

Polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale l-au prezentat pe cel în cauză unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, iar astăzi, 20 ianuarie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare din Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *