Chiriașii din Blocul C3 vor fi mutați în internatul Liceului „Voievod Gelu” din Zalău

Cu 11 voturi pentru, 6 abțineri și o neparticipare, Proiectul nr. 10 a fost aprobat în ședința Consiliului Municipal Zalău deși nici astăzi nu au fost prezentate avizele Consiliului de Administrație a Liceului „Voievod Gelu” și a Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.
Concluziile în urma aprobării acestui proiect exprimate de viceprimarul Teodor Bălăjel sunt: „Nu vrem să creăm probleme în școala aia… Probabil că o să-i mutăm pe elevi în alte internate. (…) Nu tot timpul îți dă cineva 2-3 milioane să-ți rezolvi o situație de genul ăsta.”
Astfel prin proiectul nr. 10, chiriașii din blocul C3 vor fi mutați pe o perioadă de un an și jumătate la internatul Liceului „Voievod Gelu”.
Blocul C3, fostul cămin ACI, se află într-o stare avansată de degradare și necesită lucrări de reabilitare care vor fi efectuate în baza unui contract de finanțare încheiat între Primăria Municipiului Zalău și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Consilieri USR n-au susținut acest proiect cerând chiar retragerea acestuia de pe ordinea de zi a ședinței de joi, 25 august.
Menționăm că proiectul a fost aprobat cu cele 11 voturi exprimate de către consilierii PSD ( 8 ) și UDMR ( 3 ).
Comunicat emis de USR PLUS Sălaj

3 thoughts on “Chiriașii din Blocul C3 vor fi mutați în internatul Liceului „Voievod Gelu” din Zalău

  1. Intr o vreme dr.Ciobanca de pe vremea lui Capilnasiu a vrut sa cumpere imobilul dar primatul nu a fost de acord,probabil ar fi alocat o pt azil de.batrani si acum ar fi fost demult liniste si pace,dar unde nu i cap vai de picioare!Daca aia vin inapoi ,circul va continua

  2. In interviu zice una ca i mananca sobolanii,pe de alta parte ioii ioiiioi.noi nu plecam de aci ca am investit…:)))))/alta zice mi o murit barbatu ,am ciroza,de aia o putut distruge imobilul ca a ajuns un ghetou ,cu caini cu paznici ,politie,camere de luat vederi,si totusi nimeni nu i mai fac fata? Unde traim? Pai astia vin inapoi si circul va.continua,imi pare rau ca nu traim in perioada Vlad Tepes na ala facea dreptate!!!!

  3. Sunt oameni rai pusi tot timpul pe harta si scandal se vede in ce stare e bl in care stau ,nici in pacii nu e asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *