Cinci blocuri din municipiu au fost reabilitate din fonduri europene de firma SC Avril SRL

Astăzi, 16 decembrie 2020, a fost efectuată procedura de recepție la obiectivul de investiții privind creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe ✅S18, 18, M6, D22 și P15.
Aceste blocuri au fost reabilitate din fonduri europene, prin intermediul Programului Operațional Regional – Axa 3.1 A – eficiență energetică clădiri rezidențiale.
Principalele tipuri de lucrări care au fost executate constau în izolarea termică a pereților exteriori, izolarea planșeului peste ulimul etaj și peste subsol, schimbarea tâmplăriei de lemn cu termopan și închiderea balcoanelor cu geamuri termopan.
Lucrările au fost executate de una dintre cele mai serioase firme de construcții care activează în municipiul Zalău – SC Avril SRL, iar valoarea totală a lucrărilor este de 2.466.198,4 lei.

SC AVRIL SRL – în continuă ascensiune

AVRIL este prezenta pe piata din Romania din anul 1992. In anii ce-au urmat pana in anul 2000 societatea si-a concentrat activitatea pe urmatoarele domenii: izolatii termice, hidrofuge si refractare, protectii anticorozive, constructii civile si industriale.

Odata cu trecerea in noul mileniu, in urma unei sedinte a consiliului de administratie, s-a decis extinderea domeniului de activitate, pe toate planurile in constructii.  Scopul era satisfacerea tuturor exigentelor clientilor intr-un timp cat mai scurt, prin folosirea materialelor de cea  mai inalta calitate astfel incat sa se ajunga la performante maxime. In acest sens s-a reorganizat tot personalul ajungande-se la un efectiv in medie de 125 de angajați.

Lucrarile finalizate si in curs de executie sunt raspandite in toata tara. Datorita implicarii stuff-ului in proiecte din in ce in ce mai complexe compania AVRIL a ajuns sa activeze in toate segmentele de constructii, cu precadere: in constructii civile, constructii de rutiere, dar si in alte domenii precum  tehnologia mediului si constructii speciale.
AVRIL poseda certicari care confirma un management al calitatii la cele mai inalte standarde.

  1. Sistem de Management al Calitatii – SR EN ISO 9001
  2. Sistemul de Management de Mediu – SR EN ISO 14001
  3. Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale – SR OHSAS 18001
  4. Sistem de Management al Securitatii Informatiei – SR ISO/IEC 27001
  5. Sistem de Management al Responsabilitatii Sociale – SA 8000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *