Ciolacu, după întâlnirea cu Patriarhul Daniel: A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, joi la Palatul Patriarhiei, cu Patriarhul Daniel şi ceilalţi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii. „A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără şi le cultivă, cât şi rolul social al acesteia, prin programe şi activităţi de ajutorare a celor în nevoie”, a afirmat liderul PSD.

„Am avut bucuria să mă întâlnesc astăzi, la Palatul Patriarhiei, cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel şi cu ceilalţi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără şi le cultivă, cât şi rolul social al acesteia, prin programe şi activităţi de ajutorare a celor în nevoie”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *