Citadin a finalizat de modernizat parcul de joacă de pe str. Ioan Nechita

Societatea Citadin, aflată în subordinea Primăriei Municipiului Zalău și coordonată de viceprimarul Teodor Bălăjel, anunță că a finalizat lucrările de modernizare a locului de joacă de pe str. Ioan Nechita.
✅Locul de joacă de pe strada Ioan Nechita se alătură celor de pe strada Lt. Col. Teofil Moldoveanu și din vecinătatea blocurilor Gulliver și Dalia, acestea fiind reabilitate recent de Societatea Citadin.
➡️În vederea amenajării acestui parc au fost realizate ziduri de sprijin, s-a intervit pentru amenajarea suprafeței de joacă și a fost împrejmuit terenul. De asemenea, au fost montate noi echipamente de joacă și aparate fitness, iar suprafața urmează să fie acoperită cu tartan.

One thought on “Citadin a finalizat de modernizat parcul de joacă de pe str. Ioan Nechita

  1. Nu cred ca a-ti vazut cum arata parcurile ptr copii. Va laudati cu ceva care nu se poate utiliza pe timp ploios. Pline de noroi . Trebuie sa astepti vara sa duci copilul in parc . Covor cauciucat ar trebui sa existe in toate parcurile de copii in zonele de topogane, leagane.. .dar ce gasim? Pamant,iarba care la cea mai mica ploaie devine impracticabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *