Cîțu spune că i se pare firesc să fie și Kelemen Hunor premier

Președintele PNL Florin Cîțu spune că dacă în negocierile cu PSD și UDMR se va merge pe varianta premierului prin rotație, i se pare firesc să fie prim-ministru și liderul UDMR Kelemen Hunor. Invitat marți la Interviurile Digi24.ro, Kelemen Hunor a spus că discuțiile cu PSD și PNL s-au blocat la persoana premierului, atât Marcel Ciolacu, cât și Florin Cîțu revendicând funcția. „Dacă începe UDMR, ceilalți sunt salvați”, a spus președintele UDMR.

Întrebat despre varianta unui premier de la UDMR, Cîțu a spus: „Mie mi se pare firesc acest lucru. Vedem cine prinde mai mult”.

Președintele PNL a precizat că va fi găsită o soluție care îi va fi prezentată președintelui, precizând că la consultări PNL, PSD și UDMR ar trebui să meargă împreună.

„Vom găsi o soluție între noi și după vom merge să o prezentăm domnului președinte. Președintele României va avea acea soluție pe masă”, a spus Cîțu.

Acesta a precizat că vor fi înființate două ministere noi, unul pentru mediul de afaceri și unul pentru „partea socială”.

„Sunt mai multe variante. Știm că vor mai fi două ministere. Noi vrem să fie un minister care să se ocupe de mediul de afaceri, cred că va fi și un alt minster care să se ocupe de partea socială. Sper ca până duminică să avem și numele de premier și toate ministerele împărțite”, a mai spus Cîțu.

2 thoughts on “Cîțu spune că i se pare firesc să fie și Kelemen Hunor premier

  1. Afirmațiile unui om bolnav de o boală care a cuprins în întregime USR-PLUS, parțial (70-80%)rebotezatul cu multă pompă,din PNL în PDL,la UDMR având un caracter sporadic, cu manifestări clinice la măcelarul de Spitale individul numit Cseke,Tanczos,Hunor și încă vreo doi trei, existând,totuși, un cetățean vicepreședinte la ANSVSA din anul 2004 care a reușit să desființeze profesia de medic veterinar și să ne alduiască,printre altele cu pesta porcină africană!!!Să fii secretar de stat 17(șaptesprezece)ani în ANSVSA și membrilor UDMR li se pare cam mult!!!În mod cert, acest cetățean cu dublă cetățenie este de o nesimțire demnă de Cartea recordurilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.