Claudiu Bîrsan: Ca primar PNL al Zalăului voi continua colaborarea excelentă cu Dinu Iancu Sălăjanu

Zalăul are o poziție strategică raportat la orașul cel mai dinamic al Transilvaniei – și chiar al României – Clujul. Mai ales pentru o administrație liberală, oportunitățile de colaborare sunt multiple. Marile proiecte pot fi armonizate, iar Zalăul poate deveni un complement al Clujului în multiple domenii. Votând un candidat liberal la Zalău, avem cu toții acces la know-how-ul administrației liberale învecinate, care are rezultate de succes de ani întregi și acces la resursele bugetare ale țării.

Municipiul Zalău este, în plus, membru în mai multe asociații de dezvoltare intercomunitară, din care mai fac parte si alte unități administrativ-teritoriale învecinate. Aceste asociații au ca scop gestionarea în comun a unor servicii publice (apă, canalizare, salubrizare) sau referitoare la zonele metropolitane. Zalăul este și membru al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Colaborarea cu toate aceste organizații are un efect catalizator asupra dezvoltării Zalăului. Am activat vreme de câțiva ani în Asociația de Dezvoltare a Intercomunitară Someș-Tisa, unde am contribuit la ameliorarea simțitoare a serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare în regiunea Cluj-Sălaj. În această asociație, am contribuit la înființarea Federației Asociațiilor de Dezvoltare din Domeniul Apei. Sunt președinte al ECODES-Sălaj, asociația de dezvoltare intercomunitară care gestionează serviciile de salubritate și colectare a deșeurilor, unde am obținut rezultate bune consemnate chiar de presa națională.

‍Cea mai importantă afiliere a Zalăului este cea legată de județul Sălaj. Programele Consiliului Județean privesc în mare măsură capitala județului. Am o experiență extinsă în Consiliul Județean, iar ca primar PNL al Zalăului voi continua colaborarea excelentă cu Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului.

La comanda Partidului Național Liberal, filiala Sălaj, executat de ZTV SRL, Cod AEP 21240015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *