Clujean prins drogat la volan în localitatea Badon

Luni, 28 august a.c., la ora 09.54, pe D.N. 1 F, în localitatea Badon, județul Sălaj, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul în cauză ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Tot luni, 28 august a.c., la ora 14.02, la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Fabricii din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea haotic un autoturism.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că acesta ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celor doi bărbați în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv, iar în ambele cazuri polițiștii rutieri sălăjeni au întocmit câte un doar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *