Clujeanul Stupar Marius este șeful „plin” al IPJ Sălaj

La concursul pentru șefia IPJ Sălaj au candidat doi clujeni – Stupar Marius și adjunctul Poliției Mun Gherla, Mircea Buta a căror dosare au acceptate de IGPR.

La proba eliminatorie a interviului, Stupar Marius a obținut notă de trecere, respectiv 7,06 și este în continuare șeful plin al Poliției Sălăjene.

Contracandidatul de la Gherla Buta Mircea a obținut o notă sub 7 și a pierdut concursul (nota 5).

Comisarul-șef Marius Anton Stupar a fost numit prima dată în funcția de inspector-șef interimar la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj în iunie 2020, pentru o perioadă de 3 luni, prin împuternicire. În toamna anului 2020, prin Ordin de ministru, a fost împuternicit pentru încă șase luni să conducă poliția sălăjeană. În 11 martie 2021, a fost prelungită din nou împuternicirea pentru alte trei luni.

Marius Anton Stupar a condus, în 2012, Poliția Rutieră Cluj, iar din 2013 a fost numit șef al Biroului Autostrăzi din cadrul Brigăzii Autostrăzi a IGPR. Din această poziție a venit, prin împuternicire, inspector șef-adjunct la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, în perioada în care la conducerea instituției se afla inspectorul șef Florin Mihăilă. După plecarea acestuia, a preluat șefia IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *