Complex La Nașu – cel mai nou atelier auto, vulcanizare și spălătorie din Zalău

Complex „La Nașu” este cel mai modern complex din Zalău unde găsești de la atelier auto, vulcanizare sau spălătorie, restaurant cu bar și mâncare fastfood, spațiu de joacă pentru copii, toate într-un singur loc.

Complexul dispune de atelier de mecanică, reglaj de direcție, electrică, dar și vulcanizare, spălătorie auto, fiind dotat cu aparatură profesională de ultimă tehnologie.

Complexul este poziționat pe Bulevardul Mihai Viteazul, la sensul giratoriu de pe Centura Zalău spre Panic și dispune de personal calificat, un electromecanic, o echipă de mecanici auto, dar și personal profesionist la vulcanizare și spălătorie.


Pentru programări sunați la următoarele numere de telefon ❗

0748619545 Sorin șef service / Vulcanizare, spălătorie auto – Cosmin 0744666730


Mai mult în fața complexului auto, la intrare, s-a amenajat o terasă unde clienții pot sta liniștiți să servească mâncare fastfood – un sandwich cu bacon, șuncă sau jambon, băuturi alcoolice și răcoritoare, cafea, etc.

Complexul are amenajat și un spațiu de joacă pentru copii, dotat cu trambulină, tobogan și multe, multe jucării.

Complexul pune la dispoziția tuturor terasa pentru organizarea de evenimente – zile de naștere, petreceri, chefuri etc, o gamă largă de preparate începând cu pizza, sandvișuri, platouri combinate cu jambon, brânzeturi, dar și o gamă largă de băuturi alcoolice și răcoritoare – vinuri de cea mai înaltă calitate.

La cererea clienților, conducerea Complex La Nașu va prepara renumita Peaella după o rețetă originală din Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.