Comuna Surduc se dezvoltă într-un ritm accelerat prin implicarea primarului Alin Băbănaș

Primarul Comunei Surduc, Alin Băbănaș, continuă proiectele de dezvoltare. Recent au început lucrările de reabilitare la Căminul Cultural din localitatea Brâglez. Primăria așteaptă ultimul aviz pentru construirea unui pod nou la Tihău, iar elevii din comună au primit de la Ministerul Dezvoltării un microbuz școlar nou.

Căminul Cultural din Brâglez a intrat în procesul de reabilitare

Primarul Alin Băbănaș anunță că au început lucrări de reparații la Căminul Cultural din localitatea Brâglez, în valoare totală de 262.000 lei (2,62 miliarde lei vechi).

Până în prezent constructorul a finalizat montarea sistemului de izolare termică pe toată suprafața clădirii, urmând ca lucrările să continue cu tencuiala minerală la exterior, pavare curte interioară, garduri și porți noi din fier forjat.

Primăria așteaptă ultimul aviz de la Mediu pentru realizarea proiectului tehnic a podului rutier din Tihău

Primarul Alin Băbănaș a câștigat o finanțare de 1 milion de euro (aprox. 50 miliarde lei vechi) pe PNI Anghel Saligny, pentru construirea unui pod peste râul Almaș în localitatea Tihău.

Primăria Comunei Surduc a solicitat Agenției pentru Protecția Mediului Sălaj emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construirea unui pod peste râul Almaș în localitatea Tihău, comuna Surduc”. Este ultimul aviz necesar începerii proiectului tehnic.

Comuna Surduc a primit un microbuz școlar nou de la Ministerul Dezvoltării

Ministrul Adrian Veștea a predat cheile pentru 110 microbuze dedicate transportului școlar pentru elevii din mediul rural. Sălajul a primit două microbuze, dintre care unul a ajuns în comuna Surduc, condusă de primarul Băbănaș Alin. Microbuzul este echipat cu 16+1 locuri și oferă un confort sporit elevilor.

„Suntem preocupați în permanență de dezvoltarea întregii comune și în acest sens realizăm lucrări în toate localitățile. În această perioadă se lucrează la Căminul Cultural din localitatea Brâglez.

O veste bună este faptul că recent am primit de la Ministerul Dezvoltării un microbuz școlar nou pentru care țin să-i mulțumesc domnului ministru Adrian Veștea. 

Pentru proiectul important și de mare anvergură, așa cum este construirea unui pod nou peste râul Almaș la Tihău, în valoare 1 milion de euro, așteptăm ultimul aviz de la Agenția de Mediu, după care se va începe realizarea Proiectului Tehnic. 

Fiecare investiție este importantă așa că vom continua să lucrăm pentru dezvoltarea comunei Surduc, pentru că îmi doresc ca cetățenii să beneficieze de servicii publice de calitate”, transmite primarul Alin Băbănaș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *