Comunicat de presă – Școala Coșeiu PNRR C10

Comunicat de presă

  Demararea proiectului

„CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE SCOALA GIMNAZIALA NR. 1, COSEIU, LOC. COSEIU, NR. 224, JUDETUL SALAJ”

 UAT Comuna Coseiu demarează proiectul cu titlul CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE SCOALA GIMNAZIALA NR. 1, COSEIU, LOC. COSEIU, NR. 224, JUDETUL SALAJ”, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare si Reziliență al României și din fonduri naționale.

Numele beneficiarului:  UAT Comuna Coseiu, Strada Principala, nr. 222, jud. Salaj

Titlu proiect : CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE SCOALA GIMNAZIALA NR. 1, COSEIU, LOC. COSEIU, NR. 224, JUDETUL SALAJ

Program : Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare si Reziliență al României și din fonduri naționale.

Obiectivul proiectului : reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate din Comuna Coseiu, Judetul Salaj.

Obiectivul specific : îmbunătățirea infrastructurii educationale pentru elevii inscrisi in invatamantul obligatoriu la Scoala Gimnaziala nr.1 Coseiu prin reabilitarea si consolidarea unitatii de invatamant din Comuna Coseiu.

Impactul proiectului : prin implementarea acestui proiect va creste numarul elevilor care vor beneficia de un proces educational de calitate , la cele mai inalte standarde, precum şi a gradului de satisfacţie al utilizatorilor spaţiilor şi dotărilor din cadrul Şcolii Gimnaziale Coseiu, comuna Coseiu. De asemenea, va creşte atractivitatea procesului educaţional prin îmbunătăţirea condiţiilor de confort, siguranţă şi accesibilitate în cadrul spaţiilor instituţiei de învăţământ.

Valoarea totală a proiectului : 2.048.049,21 lei inclusiv TVA, din care valoarea eligibilă din PNRR 1.721.049,76 lei și 326.999,45 lei valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR, suportată de la bugetul de stat.

Data începerii și finalizării proiectului : 13.01.2023 – 13.01.2026.

Codul proiectului : C10-I3-1002

Date de contact: UAT Comuna Coseiu, Strada Principala, nr. 222, jud. Salaj, email primariacoseiu@yahoo.com

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *