Comunicat PNL Satu-Mare: ”Ovidiu Duma: Misiune, viziune și valori de țară!”

Obiectivul principal al fiecărui om politic trebuie să fie acela de a-și reprezenta semenii cu demnitate și respect, de a-i mobiliza și responsabiliza pe aceștia până în punctul în care să își dorească să participe activ la procesul de construcție a unei țări competitive.


Redăm mai jos – integral – mesajul lui Ovidiu Duma – candidat PNL pentru Senatul României:

”Îmi doresc o Românie cu cetățeni implicați, îmi doresc un Parlament responsabil și un stat determinat să asigure prosperitatea tuturor. Îmi doresc comunități deschise și solidare și sisteme publice eficiente.

Îmi asum responsabilitatea – deloc ușoară – de a reprezenta Satu Mare în Senatul României pentru a mă asigura că interesele sătmărenilor sunt prioritare, iar asta presupune acțiuni multiple în domenii diverse pentru a asigura funcționarea eficientă a administrației și a instituțiilor publice, ale căror priorități trebuie să fie asigurarea serviciilor specifice rapide și de calitate.

Satu Mare are oameni capabili să valorifice resursele naturale, culturale și umane ale județului, pentru a face din ele condiția unei societăți dezvoltate și progresiste, iar eu voi susține prioritar valorizarea în funcție de competențe și merite.

Îmi doresc soluții concrete, de aceea în calitate de demnitar al Senatului voi susține acele programe integrate care cuprind pachete de măsuri precise, realizate și implementate de către oameni competenți, oameni cu vocație și cu conștiința muncii în slujba semenilor.

Alături de colegii mei din Partidul Național Liberal voi continua în perioada următoare, să sprijin măsuri de corectare a derapajelor înregistrate în guvernarea Partidului Social Democrat și voi susține reorientarea politicilor publice către o abordare durabilă în care creșterea economică să creeze bunăstare.

Împreună dezvoltăm România! Împreună dezvoltăm Satu Mare! Al vostru, Ovidiu Duma!”

SURSA: Comunicat de presă PNL Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *