Concert caritabil trupa Talisman la Jibou pentru micuțul Vlad diagnosticat cu leucemie

„Lucurile mici pe care le faci pot fi foarte importante pentru alții.” ( W.G Trotman)

Asociația Tinerilor Sălăjeni, condusă de avocata Iulia Costina, organizează un concert caritabil în data de 23.04.2023, la Casa Orășenească de Cultură a Orașului Jibou, începând cu ora 15:00, pentru micuțul Vlad Fălăuș, diagnosticat cu leucemie.

De multe ori, viața ne-a demonstrat că cel mai important lucru este dragostea pentru semenii noștri, fapt pentru care vă îndemnăm să nu rămâneți indiferenți. Invitațiile vor fi puse la dispoziția doritorilor duminică, începând cu ora 14.30, la sediul Casei de Cultură a Orașului Jibou.

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare.


Săptămâna aceasta președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, tocmai a finalizat turneul caritabil de minifotbal organizat la sinteticul din Jibou, la care au participat 16 echipe și peste 500 de persoane. În urma campaniei sa adunat peste 15.000 de lei, atât din donații, licitație de tricouri, etc.

Au donat alături de tineri și președintele PSD, Ionel Ciunt, primarul Dan Ghiurco, viceprimarul Vlad Pașcalău, primarul din Letca, Dorel Man, deputatul Florian Neaga și viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *