Concurs de admitere în magistratură. Câte posturi în Sălaj

Termenul limită pentru înscriere este 26 februarie 2024. Pe, 6 februarie, Plenul CSM a aprobat organizarea unui concurs de admitere în magistratură pentru:75 de posturi de judecător (+30 pe lista suplimentară);42 de posturi de procuror (+11 pe lista suplimentară).

Anunțul a fost publicat în data de 9 februarie 2024.

Prima probă a concursurilor, constând în testarea grilă de verificare a cunoștințelor juridice, va avea loc în data de 14 aprilie 2024, a spus judecătorul CSM Alin Ene.

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, cu sprijinul Institutului Național al Magistraturii, a unui nou concurs de admitere în magistratură.

Acesta urmează să se desfășoare în perioada 9 februarie – 9 iulie 2024. Sunt scoase la concurs 75 de posturi de judecători și 42 de posturi de procuror (cu posibilitatea suplimentării acestora).

Anunțul, calendarul desfășurării acestuia, tematica și bibliografia, lista posturilor vacante scoase la concurs și regulamentul acestuia sunt accesibile la:

https://inm-lex.ro/concurs-de-admitere-in-magistratura…


Posturile scoase la concurs în Sălaj 

În Sălaj nu este scos la concurs niciun post de judecător. Totuși pe lista suplimentară se află două posturi la Judecătoria Șimleu și un post la Judecătoria Zalău.

În ceea ce privește posturile de procuror, Sălajului îi revin două posturi: la PJ Șimleu Silvaniei și PJ Jibou. Pe lista suplimentară se mai află un post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău.


Concursul se va finaliza în luna iulie 2024.

https://www.csm1909.ro/ViewFile.ashx?guid=879a3ede-0b78-4e75-909b-92cd8ad0f3bd-InfoCSM&fbclid=IwAR1F2gSkzqK2HDjqKgAh-BjI9iNsPl9_POdOF6DuVt9bLxNbIwHcmwHn7gA


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *