Concurs pentru 12 șoferi pe autospecialele ISU Sălaj

M

‼️ATENȚIE, sunt scoase la concurs 12 de posturi de conducător auto (autospeciale) în subunitățile I.S.U. „Porolissum” Sălaj

Condiții:

Trebuie să aveți vârsta între 18 și 35 de ani (împliniți în anul participării la concurs), studii medii civile cu diplomă de bacalaureat și permis de conducere categoriile B și C.

Candidații vor avea de trecut o probă care are caracter eliminatoriu, testarea abilității de a conduce un autovehicul (necesită permis de conducere categoria C) și testul scris. Ulterior veți susține testarea psihologică și evaluarea medicală.

❗Foarte important!

Candidații care solicită înscrierea la concurs vor transmite (exclusiv în format electronic, de preferat fișiere în format PDF.; Atașamentele să nu depășească dimensiunea de 25 MB) la adresa de e-mail a unității, conducatoriauto@isusalaj.ro, până la data de 14.07.2022, toate documentele constitutive ale dosarului de recrutare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți cu atenție, anunțul complet postat pe site-ul unității – www.isusalaj.ro, accesând următorul link: https://isusalaj.ro/anunt-privind-incadrarea-directa-conducator-auto-autospeciale/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *