Congresul PNL va fi organizat pe 25 septembrie cu 5000 de delegați

Liberalii au decis decis în Biroul Executiv să declanșeze procedurile de alegeri în Partidul Național Liberal. Data propusă pentru Congres este 25 septembrie, cu participarea a 5.000 de delegați.

Congresul nu înseamnă doar alegerea conducerii naționale, înseamnă alegerea conducerilor la toate nivelurile din partid.

Ca și calendar propus, în perioada 1 iunie -15 iulie vor avea loc Adunările Generale ale organizațiilor locale, care vor alege conducerile PNL la nivel local.

În perioada 1 iulie-10 august vor avea loc conferințele județene de alegeri, la care se vor alege conducerile județene ale Partidului Național Liberal.

Între data de 10 august, termenul prevăzut pentru finalizarea alegerilor la nivel județean și data de 25 septembrie este prevăzută o perioadă, conform Statutului PNL, de 45 de zile, pentru campania pentru congres.

În cursul zilei de astăzi Ludovic Orban va convoca Consiliul Național, ca președinte al Partidului Național Liberal, pentru a finaliza procedura de declanșare a alegerilor în partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *